2022 Instagram Alışveriş Trendleri
Dijitalmax Blog Dijitalmax Blog
2022 Instagram Alışveriş Trendleri 2022 Instagram Alışveriş Trendleri sosyal medyada paylaş!

blog

2022 Instagram Alışveriş Trendleri

İNSANLARIN ALIŞVERİŞ YAPMASINI KOLAYLAŞTIRIN

İlgi alanlarına dayalı olarak yeni müşterilere erişmek için Instagram'da bir mağaza oluşturun. İnsanlar ilham, fikir ve ürün tavsiyeleri almak istedikleri markaları, içerik üreticileri ve arkadaşlarını takip ederek Instagram'da ilham dünyaları oluşturuyor, Bir mağaza ile, Instagram işletme profilinizi bir görsel vitrine dönüştürebilirsiniz. Gönderilerde ürünleri etiketleyerek ilham veren içerikleri daha eyleme geçirilebilir hale getirebilirsiniz. Bu da insanların akışta, hikayelerde ve uygulamada zaman geçirdikleri başka herhangi bir yerde sevdikleri bir şey gördükleri anda daha fazla bilgi almasını kolaylaştırır.

 ANKETE KATILANLARIN NEREDEYSE YARISI her hafta Instagram'da alışveriş yaptığını söylüyor. 

 INSTAGRAM'DA ALIŞVERİŞ İÇİN İPUÇLARI NELERDİR?

  • İnsanlara Instagram'da bir mağazanız olduğunu bildirmelisiniz.  Insanlara

mağazanıza nasıl göz atacaklarını öğretmek için Hikayelerde bir duyuru paylaşabilirsiniz. 

  • Akış, Hikayeler, Reels ve diğerleri dahil olmak üzere Instagram'ın tamamında görselleriniz ve videolarınızda ürün etiketleri kullanarak yeni müşterilere erişebilirsiniz. 
  •  Mağazanız gücünü ürün kataloğundan alır, bu nedenle tüm envanterinizin orada olduğundan emin olun. İnsanların daha fazla bilgi almasını ve ürünlerinizi satın almayı düşünmesini sağlamak için, kataloğunuza çeşitli görseller ve videolar ekleyin, açıklamaların zengin olduğundan emin olun, renk ve boyut bilgisi ekleyin ve kargo bilgilerini gösterin.

 

YARATICILIĞIN SINIRLARINI ZORLAYIN 

Markanızı çeşitli yaratıcı araçlar ile ifade ederek ve topluluğunuzla birlikte içerikler üreterek dikkat çekin ve dönüşüme ilham verin! Sadece Instagram'da olmanız, markanız için Instagram'da olmayan markalardan DAHA YARATICI bir marka olarak algılandığı bir halo etkisi sunar."  İçerik üreticiler ile işbirliği yapın ve birlikte içerik üretin Instagram'ın süperstar yaratıcı topluluğunu kutlayın ve yeni hedef kitlelere erişip yaratıcı içerikler oluşturmak için bu toplulukla birlikte içerik üretin. Bunu çeşitli Instagram arayüzlerinde markalı içerikler yoluyla yapabilirsiniz.

İÇERİK ÜRETİCİLERLE ÇALIŞMA İÇİN İPUÇLARI

  •  Markanızın sektörüne veya hedeflerine uygun belirli ilgi alanı topluluklarında önemli bir etkisi olan içerik üreticilerden faydalanabilirsiniz. 
  •  Markanızı içerik üreticinizin içeriklerine entegre etmek için rahatsız edici olmayan yolları keşfedin. Markalar bir ürünle veya duruma uygun şekilde boy gösterebilir.
  •  Daha özgün ve ilişkilendirilebilir içerikler sunmak için içerik üreticinin görsel hikaye anlatım tarzından ve estetiğinden faydalanabilirsiniz. 

hemen teklif al

Dijitalmax’ın her biri alanında uzman ekibiyle çalışmak için teklif alabilirsiniz.
İşinizi büyütmek için biz tam kadro hazırız ?

Hemen Teklif Al

sizinle görüşmekten
mutluluk duyarız

İşletmenizle İlgili Yapılacak Çalışmalar Hakkında Sizinle Online Toplantı Gerçekleştirebiliriz.

Online Görüşme Randevusu Oluştur